ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 4ο ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
(13/06/2019)

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 4ο ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
(13/06/2019)

Comments are closed

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο κατά σειρά Σεμινάριο Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κορυδαλλού το Σάββατο 8/6/2019.

Τις εργασίες του συνεδρίου άνοιξε ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Τάκης Φωστηρόπουλος με τη βράβευση δύο σημαντικών προσωπικοτήτων για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο, της κ. Λέλας Αθανασοπούλου και του κ. Τάκη Σαπουτζάκη.

Η παρουσίαση και των τριών ομιλητών κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του ακρωτηρίου. Η ανάλυση του συστήματος 4-3-3 που εφαρμόζεται από τον Pep Guardiola στην Manchester City στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου πραγματοποιήθηκε από τον κ. Σάκη Τερζή. Τη σκυτάλη πήρε η κ. Ιωάννα Βλαχογιάννη διαιτολόγος – διατροφολόγος που ανέλυσε το θέμα διατροφή και αθλητική απόδοση. Τέλος με ένα διαδραστικό σεμινάριο ο κ. Αχιλλέας Υφαντίδης, ψυχολόγος – επικοινωνιολόγος, αναφέρθηκε για την ψυχολογία στην προπονητική. Στο τέλος πραγματοποιήθηκε συνέλευση των μελών του συνδέσμου μας πραγματοποιώντας τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του Δ.Σ. της περασμένης χρονιάς.

Χορηγοί