ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ «COERVER COACHING YOUTH DIPLOMA COURSE»
(21/01/2019)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ «COERVER COACHING YOUTH DIPLOMA COURSE»
(21/01/2019)

Comments are closed

Σεμινάριο υψηλού επιπέδου που αφορά, στην προπονητική ποδοσφαίρου για παιδιά στις αναπτυξιακές ηλικίες και προπονητές που θέλουν μέσα από σωστά σχεδιασμένες προπονητικές μονάδες, να βοηθήσουν τους παίχτες τους στην εκμάθηση της τεχνικής του ποδοσφαίρου, αλλά και την εφαρμογή αυτής σε πραγματικές συνθήκες.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί Σαββάτο & Κυριακή 9 & 10 Μαρτίου 2019.
ΕΝΑΡΞΗ σεμιναρίου: Σαββάτο 9/3/2019 & ώρα 10:00 π.μ.

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι οι Panos Sainidis και Leonidas Kouvaras (General/Technical Directors Coerver Coaching Greece) οι οποίοι αντιπροσωπεύουν επίσημα την Coerver Coaching στην Ελλάδα και είναι μέλη της πανευρωπαϊκής ομάδας εκπαιδευτών προπονητών της Coerver Coaching υπό την αιγίδα του συνιδρυτή της μεθόδου Alf Galustian.

To σεμινάριο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις τoυ Ρέντη Αρένα στη διεύθυνση: Αγίας Άννης 46, Αγ. Ιωάννης Ρέντης 182 33 (www.rentiarena.gr).

Παροχές:

Το YOUTH DIPLOMA COURSE PACKAGE Handbook περιέχει την ύλη του σεμιναρίου σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

Πιστοποιητικό συμμετοχής – παρακολούθησης του “Coerver Coaching Youth Diploma Course”.
Δυνατότητα άμεσης συνεργασίας με τις ακαδημίες Coerver®Coaching Greece ή σε συνεργαζόμενα ποδοσφαιρικά σωματεία / ομάδες.

Όσοι προπονητές ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, πρέπει να συμπληρώσουν (εάν δεν το έχουν ήδη πράξει) και να στείλουν την αίτηση προεγγραφής που θα βρουν στο http://www.coerver.gr/youth-diploma-application και να κλείσουν θέση καταθέτοντας ως προκαταβολή το ποσό των 50 ευρώ στον υπ’ αριθμό 089/380607-31 λογαριασμό Εθνικής τράπεζας (iban: GR5001100890000008938060731) με δικαιολογία «Για τον Κο Σαινιδη Παναγιώτη». Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.!!!!!

Το κόστος συμμετοχής ανά προπονητή είναι 200 ευρώ. Η παραπάνω τιμή δεν περιλαμβάνει φόρους. Με την απόδοση απόδειξης παροχής ή τιμολογίου παροχής υπηρεσιών προστίθενται φόροι αξίας 60,00 euro. Έκπτωση 20% για τους προπονητές μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά. Έκπτωση 20% θα δοθεί σε περίπτωση μαζικής συμμετοχής (τριών προπονητών και άνω) προπονητών ιδιωτικών Ακαδημιών Επαγγελματικών ή Ερασιτεχνικών Συλλόγων.

Μετά την κατάθεση ο υποψήφιος πρέπει να στείλει (scan and send) την απόδειξη της κατάθεσης στο e-mail: panossainidis@coerver.gr και θα φέρει αυτήν (την απόδειξη κατάθεσης) κατά την άφιξή του στην εγκατάσταση όπου πριν ξεκινήσει το σεμινάριο θα πρέπει να αποπληρώσει το υπόλοιπο του συνολικού ποσού.

Οι πρώτοι 100 που θα καταθέσουν τα χρήματα και θα στείλουν το αποδεικτικό κατάθεσης στο παραπάνω e-mail θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και θα πρέπει να φορούν ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ (ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ) κατά την ΑΦΙΞΗ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΡΟΥΧΑ (ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ του σεμιναρίου ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΑ ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΑ.
Από 07/01/2019 οι φίλοι προπονητές μπορούν να καταθέσουν τα χρήματα για την συμμετοχή στο σεμινάριο.!!!!!!

MONO ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΑ YOUTH DIPLOMA 1 COURSES ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ YOUTH DIPLOMA 2 COURSE ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2019.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ: 6974418751

Χορηγοί