ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΙΣ 05/03 2017
(11/03/2017)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΙΣ 05/03 2017
(11/03/2017)

Comments are closed

Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 στις 20:00 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής πίττας έτους 2017 του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά στην αίθουσα ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΥ στα ΚΑΜΙΝΙΑ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη του ΔΣ: Φωστηρόπουλος Τάκης, Ιωαννίδης Βασίλης, Καλύβας Θεόφιλος, Λαζάρου Κώστας, Θωμάκος Πιέρρος, Καλύκας Δημήτρης, Αγγελάκης Τάκης, Τρίχος Βασίλης, Λόντος Δημήτρης, Γκοβερίνος Γιώργος, Λαμπαδάριος Κώστας. Επίσης παρευρέθηκαν τα μέλη του συνδέσμου: ΒΟΛΑΚΑΚΗΣ Γ., ΚΟΤΟΣ Β., ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ Γ., ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Δ., ΚΑΤΣΑΦΑΡΟΣ Μ., ΧΑΛΙΑΤΣΟΣ Κ., ΙΩΑΝΝΟΥ Σ., ΑΛΕΙΦΕΡΑΚΗΣ Δ., ΚΟΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΜΑΚΡΗΣ Θ., ΑΛΑΪΣΚΑΣ ΑΘ., ΣΟΪΛΕΜΕΣ Σ., ΠΡΟΒΑΤΑΣ Γ., ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ Φ. & ΚΑΒΑΣΗΣ Γ.
Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν ο κ. ΓΙΑΠΠΑΣ Σ. από το SPORT ACTIVE, που είναι πάντα κοντά στις εκδηλώσεις του συνδέσμου μας, όπως και κ. ΡΕΖΙΤΗΣ Ε.

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του Προέδρου του Συνδέσμου Τάκη Φωστηρόπουλου, παρουσιάζοντας τα μέλη του ΔΣ και απευθύνοντας πρόσκληση προς όλα τα μέλη του Συνδέσμου, να έρθουν κοντά και να δραστηριοποιηθούν, γιατί ο Σύνδεσμος ανήκει σ’ όλους. Στην ομιλία του μίλησε για το σκοπό και τους στόχους του Συνδέσμου και καλώντας τους παρευρισκόμενους σε διαλογική συζήτηση, έκανε αναφορά στη σπουδαιότητα διεκδικήσεων όπως αυτή της ασφάλισης (ΙΚΑ) των προπονητών και της σύναψης συμβάσεων – συμβολαίων των προπονητών με τα σωματεία.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα, με την συμμετοχή αρκετών παρευρισκόμενων και μεταξύ άλλων έγιναν ερωτήσεις και δόθηκαν απαντήσεις για αρκετά θέματα που απασχολούν τα μέλη, όπως τα διαδικαστικά για την έκδοση ταυτοτήτων 3ετίας, υποχρεώσεις και δικαιώματα σωματείων και προπονητών, ασφάλιση προπονητών, τρόπος ενημέρωσης εκδηλώσεων του Συνδέσμου, αμοιβές προπονητών, διάρκεια πρωταθλημάτων τόσο των ανδρικών όσο και των τμημάτων υποδομών (θα κάνει παρέμβαση ο Σύνδεσμος προς την ΕΠΣΠ) και τέλος προσδιορίστηκε η διεξαγωγή σεμιναρίων για την περίοδο ΜΑΪΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2017.
Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίττας, όπου τυχερός ήταν ο Μιχάλης Κατσάφαρος που κέρδισε το φλουρί, ενώ στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι κεράστηκαν στο μπουφέ που είχε οργανωθεί.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

Χορηγοί